1 |
កម្មវិធីទី៨៖ ការចូលរួមរបស់អ្នកប្រើប្រាស់ទឹកពិសាដប (ថ្ងៃទី២៨ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២២) |
ថ្ងៃអង្គារ ទី២៤ ខែមករា ឆ្នាំ២០២៣ |
3 |
2 |
កម្មវិធីទី៧៖ ការចុះបញ្ជីស្តង់ដាររបស់ម្ចាស់សិប្បកម្មទឹកពិសារដប (ថ្ងៃទី ២៧ ខែ ធ្នូ ឆ្នាំ២០២២) |
ថ្ងៃអង្គារ ទី២៤ ខែមករា ឆ្នាំ២០២៣ |
5 |
3 |
កម្មវិធីទី៦៖ គុណភាពស្ដង់ដារទឹកពិសាដប (ថ្ងៃទី២១ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២២) |
ថ្ងៃអង្គារ ទី២៤ ខែមករា ឆ្នាំ២០២៣ |
5 |
4 |
កម្មវិធីទី៥៖ ស្ដង់ដារនៃការវេចខ្ចប់ទឹកពិសារដប (ថ្ងៃទី២០ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២២) |
ថ្ងៃអង្គារ ទី២៤ ខែមករា ឆ្នាំ២០២៣ |
2 |
5 |
កម្មវិធីទី៤៖ គ្រោះថ្នាក់ នៃការទទួលទានទឹកគ្មានស្តង់ដារ (ថ្ងៃទី១៤ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២២) |
ថ្ងៃអង្គារ ទី២៤ ខែមករា ឆ្នាំ២០២៣ |
3 |
6 |
កម្មវិធីទី៣៖ ស្ដង់ដារនៃការវេចខ្ចប់ទឹកពិសារដប(ថ្ងៃទី២០ ខែធ្នូ ឆ្នាំ២០២២) |
ថ្ងៃចន្ទ ទី២៣ ខែមករា ឆ្នាំ២០២៣ |
6 |
7 |
កម្មវិធីទី២៖ ដំណើរការ នៃការចុះបញ្ជីសញ្ញាស្តង់ដាទឹកពិសាដប( ថ្ងៃ ពុធ ទី ៧ ខែ ធ្នូ ឆ្នាំ២០២២) |
ថ្ងៃចន្ទ ទី២៣ ខែមករា ឆ្នាំ២០២៣ |
4 |
8 |
កម្មវិធីទី១៖ អនាម័យនៃការផលិតទឹកពិសាដប( ថ្ងៃអង្គារ ទី ៦ ខែ ធ្នូ ឆ្នាំ២០២២) |
ថ្ងៃចន្ទ ទី២៣ ខែមករា ឆ្នាំ២០២៣ |
3 |