កសិករមួយចំនួនដែលធ្លាប់ដាំបន្លែដោយប្រើសារធាតុគីមី បានប្តូរមកដាំបន្លែសេរីរាង្គ ឬបន្លែOrganic វិញដើម្បីជីវភាពប្រសើរឡើង និងដើម្បីសុខភាពអ្នកទទួលទាន ក៏ដូចជាខ្លួនឯងផ្ទាល់។ កសិករទាំងនោះ បានធ្វើការផ្លាស់ប្ដូរដូចនេះ ស្របពេលអ្នក ទទូលទាន មានកង្វល់ ដោយសារបន្លែមានសារធាតុគីមី ធ្វើឱ្យប៉ះពាល់សុខភាព ពួកគេ។
កញ្ញា ឆេង ណាតា ដែលបានចុះទៅកសិដ្ឋានដាំបន្លែ នៅស្រុកស្អាង ខេត្តកណ្តាល រៀបចំបទយកការណ៍ដូចតទៅ៖
Post Views: 1,514