loader

អ្នកជំនាញកសិកម្ម៖ ភាពលោភលន់ក្នុងវិស័យកសិកម្មធ្វើឱ្យកសិករមួយចំនួនប្រើតែជីគីមីលែងខ្វល់ពីសុខភាពអ្នកបរិភោគ

សៀមរាប៖ ស្របពេលសេដ្ឋកិច្ចកាន់តែរីកចម្រើន ជាមួយកំណើនប្រជាជនកាន់តែកើនឡើងពីមួយឆ្នាំទៅមួយឆ្នាំ ប្រការនេះធ្វើឱ្យតម្រូវការផ្នែកម្ហូបអាហារក៏មានការកើនឡើងផងដែរ។ ដើម្បីបំពេញតម្រូវការនៃការបរិភោគរបស់ប្រជាជនឱ្យទាន់ពេលវេលា កសិករមួយចំនួនបានប្រើប្រាស់ជីគីមី ដើម្បីការពារ និងបង្ខំផលដំណាំឱ្យឆាប់បានផល។ អ្នកជំនាញក្នុងវិស័យកសិកម្មព្រមានថា ការប្រើប្រាស់សារធាតុគីមីច្រើនក្នុងការផលិតផលដំណាំ បានបង្កផលប៉ះពាល់ដល់សុខភាពអ្នកបរិភោគយ៉ាងខ្លាំង។ យ៉ាងណាអ្នកជំនាញណែនាំឱ្យកសិករប្រើវិធីសាស្រ្តដាំដុះតាមបែបប្រព័ន្ធអេកូឡួស៊ី ឬតាមបែបធម្មជាតិ ដោយធ្វើតាមរបៀបប្រពលវប្បកម្ម និងប្រើជីសរីរាង្គ។ ការធ្វើកសិកម្មតាមប្រព័ន្ធអេកូឡូស៊ី កសិករនឹងទទួលបានផលច្រើន ព្រមទាំងអាចទប់ទល់បំរែបំរួលអាកាសធាតុ ពិសេសមិនប៉ះពាល់ដល់សុខភាពអ្នកបរិភោគ។

តទៅនេះសូមនាង កញ្ញា លោក លោកស្រី អញ្ជើញស្តាប់បទសម្ភាសរវាងលោក កែវ សុខា អ្នករាយការណ៍ព័ត៌មាននៃមណ្ឌលព័ត៌មានស្រ្តីកម្ពុជា និងលោក ប៉ាន សុភាព នាយកប្រតិបត្តិសមាគមបណ្តាញកសិករ និងធម្មជាតិ ដូចតទៅ!

 

ការធ្វើកសិកម្មចម្រុះ

បញ្ចេញមតិ

avatar

ព័ត៌មានទាក់ទង

អង្ករកម្ពុជានឹងបាញ់ឆ្ពោះទៅទីផ្សារចិន ប្រសិនអឺរ៉ុបរឹតបន្តឹងពន្ធនាំចូល

ភ្នំពេញ៖ អង្ករក្រអូបកម្ពុជាត្រូវបាន អង្គការកស[...]

ទំនិញមានសារធាតុគីមីនិងខូចគុណភាពជាង១០០០គីឡូត្រូវដកហូតក្នុងផ្សារនៅភ្នំពេញ និងតាមខេត្ត

ភ្នំពេញ៖ យ៉ាងហោចណាស់ទំនិញមានផ្ទុកសារធាតុគីមីហ[...]

កម្ពុជាមិនអនុញ្ញាតឱ្យក្រុមហ៊ុនឯកជនជីករ៉ែទីតាញ៉ូមនៅខេត្តកោះកុង

កោះកុង៖ ប្រមុខរដ្ឋាភិបាលបានប្រកាសជាសាធារណៈថា [...]

ព័ត៏មានថ្មី

វីដេអូថ្មីបំផុត